The world is in our hands


Where the focus goes the energy flows.... the world is in our hand`s, believe and you will see.....

mandag 15. mars 2010

ERINDI SafariLodge/Game Reserve



Denne helgen har vært helt fantastisk! På veien til Erindi som tok ca 2 timer møtte vi på mange dyr og giraffene ga oss en stor overasskelse da de plutselig dukket opp langs veien og ga oss en varm velomst allerede da vi kjørte like innenfor porten til ”gamereserve”.

Fikk store rom med ”bakkebalkong” som ga en utsikt over et stort området med masse dyr, natur og solned/oppgangJ

Badet var helt nydelig med badekar og ”foss”dusj... Luxury...

Sengen var stor og superdiggi ja!

Dro på safari og guiden Ollie var en dyktig safariguide som var flink til å fortelle om alle dyr og planter... ikke bare så vi masse, men lærte masse også.

Her dro vi tidlig om morgenen... på safaritur... var litt uggen etter bare et par timers søvn så ble å sitte foran..selvom tenkte litt på at dt var litt utrykt da en elefant lett kan tråkke meg ned som et snøfnugg og en løve lett kan hoppe


Løver

Var ganske action når løven var bare et par meter unna bilen, se video

Midtstill



Elefanter,

de søkte for å finne elefantene:) spennende:)


Plutselig var de der, elefantene vi hadde gledet oss så mye til å se... De hadde også bebyelefanter og kan være veldig farlige hvis de føler trussel, så ikke rart man måtte skrive under på ansvar for egen død før man fikk dra på safaritur!

ELEFANTENE (VIDEO)

Like ved bilen labbet de avgårde...hele fammen på tur.... legg merke til elefanten som holder på å ta et steg i retning mot bilden, men alikevel velger å endre retning.... Phu....!


Måtte selvfølgelig ta en tisse/drikkepause midt in the jungle of nowhere... og da var det bare å gjøre det man skulle, og finne et passende sted å gjøre det på:) Dorris fant det beste stedet:)

Litt Amarula hører jo med påSafari selfølgelig:) og vårruller fikk vi også...staaas

Litt strekkings på jentenes ben og armer gjorde nok heller ikke noe på en 3 timers spennende safari...
På resturanten lodgen fikk vi supergod mat (buffe) og drikke... hvor mye man ville ja... AMARULA var favorittdrikke ... of frityrstekte reker dyppet i sursøt saus var favorittmaten;)var jo oppe rundt 05.30 hver dag pga safari om morgenen så ble ikke så sene kvelder på oss ...

Resturanten hadde en fantatisk utsikt som viste ville dyr som krokodiller, elefanter

En fantastisk opplevelsesrik helg jeg aldri vil glemme.




1 kommentar:

  1. Det ser så deilig ut at jeg tror jeg kommer nedover en tur.

    SvarSlett